Home
KerkHof Laren - De Standaard Voorbij
Hang- en Sluitwerk Tuinmeubelen IJzerwaren (tuin) gereedschap Webshop
Home
Over Kerkhof Laren
Contact en openingstijden
Hang- en Sluitwerk
Tuinmeubelen
Terrasverwarming
Buitenverlichting
Rizz Outdoor matten
Kluizen en brandkasten
Barbecue
Weber
Grandhall
E-Grill
Premium gasbarbecue
Maxim
Odeon gasbarbecue
T-grill
Porsche X-series 1en 2
Accessoires
Boretti
Bestellen ?
Documentatie
The Green Egg
Postkasten en brievenbussen
Badkamer(keuken) accessoires
IJzerwaren (tuin) gereedschap
Kerkhof  »  Barbecue  »  Grandhall

Grandhall barbecue en buitenkeukens

GRANDHALL buitenkeukens zijn sterk, mooi en hebben alle eigenschappen om uw kookkunst te bewijzen. Grandhall....voor de echte gastronoom. Kom langs voor vrijblijvend advies.

Bij Kerkhof Laren vindt u alle Grandhall barbecue modellen, zoals de T-grill en nu ook de door Porsche ontwikkelde buitenkeuken X-series 1 en 2.

GRATIS MONTAGE en GRATIS BEZORGD

Porsche buitenkeuken

Porsche buitenkeukenX-Series 1

Stijl, luxe en vakmanschap zijn begrippen die allen terug te vinden zijn in de nieuwe X-Series 1 buitenkeuken. In samenwerking met Porsche Engineering Group GmbH en Porsche Design Studio, heeft Grand Hall één van "s werelds meest luxueuze en complete buitenfornuizen ontworpen en ontwikkeld. Het is niet alleen de schoonheid en de subtiele vormgeving die je verwacht van Porsche Design Studio, maar het is ook het nieuwe gepatenteerde Crossray infrarood brandersysteem, ontwikkeld door Grand Hall, dat dit buitenfornuis tot wereldformaat heeft gemaakt.

Leverbaar in de kleur matt black.
Lees Meer

T-grill

T-grillIn samenwerking met de veelgeprezen Australische topkok Neil Perry, heeft Grand Hall de innovatieve en slanke T-Grill ontwikkeld.
Dit buitenfornuis heeft weinig ruimte nodig maar biedt daarentegen veel vermogen en warmte door het nieuwe Crossray infrarood brandersysteem.
Lees Meer

Odeon 32

Odeon 32Voor hen die echt iets speciaals zoeken, is de Odeon serie een opwindende mix van retro design en nieuwe technologie.
De tijdloze Odeon 32 is uitgerust met de nieuwe Crossray infrarood brandertechnologie en heeft vier Crossray infraroodbranders.
Lees Meer

Grandhall E-grill

Grandhall E-grillDe E grill is klein, handzaam en praktisch. De 2 750 Watt buiselementen grillen in no-time uw platte stukje vlees. Hij is geen BBQ maar een grill en wordt vaak naast de gas barbeque gebruikt voor de "de snelle hap".
Lees Meer

Barbecue accessoires

Barbecue accessoiresAlles wat u nodig heeft voor het buitenkoken.
Lees Meer
site map - privacy policy © 2015 Kerkhof