Home
KerkHof Laren - De Standaard Voorbij
Tuinmeubelen Hang- en Sluitwerk IJzerwaren (tuin) gereedschap Webshop
Home
Over Kerkhof Laren
Contact en openingstijden
Tuinmeubelen
Barbecue
Buitenverlichting
Royal Botania
Dexter
Roger Pradier
Moonlight
Windsor
Fatboy
Light & style
Rizz Outdoor matten
Terrasverwarming
Hang- en Sluitwerk
Postkasten en brievenbussen
Badkamer(keuken) accessoires
Kluizen en brandkasten
IJzerwaren (tuin) gereedschap
Kerkhof  »  Buitenverlichting

Buitenverlichting

Kerkhof biedt u keuze uit een 6-tal lijnen buitenverlichting. Royal Botania, Roger Pradier, Light & Style, Dexter, Moonlight en Windsor. Deze 6 top merken staan elk bekend om hun kwaliteit èn ieder om haar eigen aansprekende karakteristieke uitstraling.

Buitenverlichting is een waardevolle aanvulling van de sfeer en gezelligheid: van Zomer tot Winter. Ook de veiligheid rond uw huis maakt een sprong vooruit.
Wij adviseren u graag, ook op TECHNISCH gebied over onze merken.

NIEUW! Light & Style

NIEUW! Light & StyleDe collectie van Light & Style buitenverlichting is verkrijgbaar in vele soorten en afmetingen van wandlamp tot vrijstaande lamp. Uw woonomgeving krijgt een bijzondere uitstraling. De verlichtingsarmaturen van Light & Style zijn uitgevoerd in 100 % hoogwaardige RVS en vervolgens twee keer voorzien van een weersbestendige laklaag. De lampen zijn op bestelling in iedere RAL kleur te bestellen. In de webshop kunt u ze bestellen in de standaard kleuren: donkerblauw, wit, donkergroen, zwart, antraciet en RVS gepareld.
Lees Meer

Royal Botania, design buitenverlichting

Royal Botania, design buitenverlichtingRoyal Botania staat bekend als merk dat zijn produkten in een eigentijds strak design neerzet.
De verlichtingsarmaturen zijn opgebouwd uit RVS en/of teakhout componenten. Met de tuin- of terras verlichting van Royal Botania krijgt uw woonomgeving een bijzondere uitstraling.
Lees Meer

Windsor buitenverlichting

Windsor buitenverlichtingDe collectie van Windsor is een mooie toevoeging tot het brede assortiment van buitenverlichting. De Engelse tuinlampen van Windsor zijn in verschillende varianten leverbaar. Zoals de Engelsen zeggen: British Bespoke Lighting. Deze traditionele modellen uit de Victorian, Georgian and Edwardian periode kunnen worden uitgevoerd in verschillende kleuren en materialen. Alle buitenverlichting wordt met de hand vervaardigd en is all weather proof. De lantaarns van Windsor kunnen gepersonaliseerd worden met uw eigen initialen of familiewapen.
Lees Meer

Dexter verlichting

Dexter verlichtingDe buitenverlichting van Dexter staat bekend om haar specifieke lijnen spel.
Dexter outdoor lighting produceert exclusieve buitenverlichting. Ons uitgangspunt is sfeer creŽren in uw tuin of op uw terras. Graag adviseren wij u hoe u dat kan doen met licht. Juist daarom zijn deze armaturen subtiel en stijlvol vormgegeven. Over de uitvoering en het materiaalgebruik hebben wij tot in het detail nagedacht; buitenverlichting verlangt immers kwaliteit en duurzaamheid.
Lees Meer

Roger Pradier, klassieke buitenverlichting

Roger Pradier, klassieke buitenverlichtingIndien u de voorkeur geeft aan een klassiek ontwerp, zult u met de buitenverlichting van Roger Pradier zeker slagen.
Lees Meer

Moonlight binnen- en buitenverlichting

Moonlight binnen- en buitenverlichtingOnze buitenverlichtings- collectie hebben we uitgebreid met de bijzondere Moonlight lichtobjecten. De robuuste ronde vormen, in verschillende afmetingen en uitvoeringen bieden zowel overdag als in de avond verrassende vorm- en lichteffecten.
Lees Meer
site map - privacy policy © 2015 Kerkhof