Home
KerkHof Laren - De Standaard Voorbij
Hang en Sluitwerk Tuinmeubelen IJzerwaren (tuin) gereedschap Webshop
Home
Over Kerkhof Laren
Contact en openingstijden
Hang en Sluitwerk
Goylant
Eemland
Ottolini
Ottolini Quadrado
Ottolini Cylindro
Bauhaus
Amstelland
DAUBY
Delftland
Tikali
Valli & Valli
Fusital
BrassArt
NoWay veiligheidsbeslag
Olivari
Meubelbeslag
Ballroom Voordeurknop
NIEUWLAND
Documentatie aanvraag
Tuinmeubelen
Barbecue
Terrasverwarming
Buitenverlichting
Rizz Outdoor matten
Kluizen en brandkasten
Postkasten en brievenbussen
Badkamer(keuken) accessoires
IJzerwaren (tuin) gereedschap
Kerkhof  »  Hang en Sluitwerk

Hang en sluitwerk

De finishing touch, de punt op de i. Dat is hang- en sluitwerk voor uw woning. Bij Kerkhof vindt u complete lijnen hang- en sluitwerk - hedendaags, nostalgisch en design - voor deuren, ramen, keuken en meubels. Exclusieve collecties Goylant, Eemland, Argenteria Giara, Ottolini, Bauhaus, Amstelland en Delftland met elk hun eigen stijl. Maar ook Valli & Valli, Fusital, BrassArt en NoWay.
Wij voeren eigen lijnen en alle topmerken.

Goylant deur- en raambeslag

Goylant deur- en raambeslagDoor het gebruik van oude gietmallen (coquilles) onderscheiden de Goylant modellen zich niet van de 80 jaar oude modellen. Goylant, het meest toegepast in monumenten, of klassieke interieurs.
Lees Meer

Ottolini deur- en raambeslag

Ottolini deur- en raambeslagExclusief bij Kerkhof Laren is de complete lijn authentiek deurbeslag, gebaseerd op de "Chemin de Fer" stijl uit de dertiger jaren. Ottolini is er voor het gehele huis.
Lees Meer

Amstelland

AmstellandIn deze serie herkennen we de stijl van de Amsterdamse patriciŽrshuizen en grachtenpanden. Alle modellen deurkruk zijn te completeren met raam- en meubelbeslag in dezelfde stijl.
Lees Meer

Delftland

DelftlandKenmerkend voor deze serie zijn de basismaterialen: gietijzer of donker redwood. Het gietijzer altijd authentiek zwart afgewerkt. De modellen zijn zo puur en klassiek dat de serie daarom naar dť antiekstad van Nederland vernoemd is: Delft.
Lees Meer

Fusital

FusitalGregotti, Matteo Thun, Sottsass en andere bekende designers hebben hun stempel gedrukt op de mooiste Italiaanse deurkrukken. Oogstrelende juweeltjes, die uw totale interieur verfraaien.
Lees Meer

NoWay veiligheidsbeslag met SKG keurmerk

NoWay veiligheidsbeslag met SKG keurmerkHet veiligheidsbeslag van NoWay is de perfecte aanvulling op de eigen hang- en sluitwerk collecties van ons bedrijf. De veiligheidsschilden en rozetten van NoWay zijn uitstekend te combineren met het deurbeslag van uw binnendeuren. Alle NoWay producten hebben het SKG politiekeurmerk Veilig Wonen. Veilig hang- en sluitwerk kan ook esthetisch zijn!
Lees Meer

Eemland hang- en sluitwerk

Eemland hang- en sluitwerkBij de ontwikkeling van de serie Eemland hebben we ons laten inspireren door de stijl van de "twenties". Daarom is de complete serie deurkrukken, raambeslag en knoppen uitstekend toe te passen in een klassieke woning. Eemland wordt vaak toegepast bij gerenoveerde woningen, maar ook bij nieuwbouwprojekten.
Lees Meer

Bauhaus

BauhausKenners van de Bauhaus stijl zijn vaak verbaasd als ze deze zeer complete serie deur-, raam- en meubelbeslag zien. Steeds rond of vierkant, soms beide. Ook niet- kenners waarderen de eenvoud van de consequent strakke lijnen.
Lees Meer

Pure, Giara, Fama van Dauby

Pure, Giara, Fama van DaubyDauby is een unieke fabrikant uit de Italiaanse Dolemieten. Deze giet al generaties lang klassieke deurkrukken en knoppen. Het metaal bestaat voor een belangrijk deel uit oud-zilver en heeft daardoor een unieke uitstraling.
Lees Meer

Valli & Valli

Valli & ValliDe meest vooraanstaande Italiaanse fabrikant van deurkrukken en toebehoren. Gruppo Valli & Valli verrast ons steeds weer met fraaie, nieuwe modellen. Geen wonder, want ze weten steeds bekende designers te strikken om de trend in deurbeslag te zetten.
Lees Meer

Brassart

BrassartBent u op zoek naar authentiek Engels deurbeslag van uitmuntende kwaliteit? Kerkhof Laren is aangesteld als exclusief leverancier voor de Benelux van het originele, Engelse BrassArt hang- en sluitwerkprogramma.
Lees Meer

Tikali deurkrukken

Tikali deurkrukkenDe producten van Tikali zijn onderscheidend van vormgeving en hebben een zeer hoog kwaliteitsniveau. Er is geen vergelijkbaar deurdesign op de markt! Manigli Tikali: een uniek kwaliteitsproduct, leverbaar in veel oogstrelende modellen, materialen en kleurmogelijkheden.
Lees Meer
Piet Boon deurkrukken en knoppen
naar website Goylant.info
site map - privacy policy © 2014 Kerkhof