Home
KerkHof Laren - De Standaard Voorbij
Tuinmeubelen Hang en Sluitwerk IJzerwaren (tuin) gereedschap Webshop
Home
Over Kerkhof Laren
Contact en openingstijden
Tuinmeubelen
Terrasverwarming
Barbecue
Buitenverlichting
Rizz Outdoor matten
Hang en Sluitwerk
Kluizen en brandkasten
Postkasten en brievenbussen
Badkamer(keuken) accessoires
IJzerwaren (tuin) gereedschap
Kerkhof  »  Over Kerkhof Laren

Over Kerkhof Laren

Het bedrijf heeft een aantal specialismen in huis. Landelijk bekend is niet alleen de collectie exclusieve tuinmeubelen, maar ook voor het buitengewoon uitgebreide assortiment deurkrukken, grepen en knoppen komt men naar Laren.

De leukste winkel van Nederland in het gezellige dorp Laren

De leukste winkel van Nederland in het gezellige dorp LarenCentraal gelegen in het midden van Nederland, op korte afstand van Amsterdam, Utrecht en Amersfoort vindt u in het gezellige brinkdorp Laren - de leukste winkel van Nederland - Kerkhof Laren B.V.

vakbekwame betrokken medewerkers staan voor u klaar.

vakbekwame betrokken medewerkers staan voor u klaar.De diverse medewerkers, allen in hun eigen specialisme, zetten zich 6 dagen per week in om consumenten uit het gehele land op vakbekwame wijze te informeren over de hoogwaardige tuinmeubelen en parasols, in iedere stijl te kiezen deurkrukken en de vele andere produkten die Kerkhof Laren biedt. Dit alles in de geest van een traditioneel familiebedrijf.

Waarom mensen graag komen shoppen bij Kerkhof Laren.

Waarom mensen graag komen shoppen bij Kerkhof Laren.Alle produkten - de tuinmeubels, hang-en sluitwerk, badkameraccessoires, barbecues enz. - zijn overzichtelijk gepresenteerd in een pand met een zichtbaar rijke historie. Uit het gehele land komt men naar Kerkhof, omdat het assortiment, de service, maar ook de (door eigen productie) scherpe prijzen zeer aantrekkelijk zijn.
Én niet te vergeten het sfeervolle en unieke winkelaanbod van het dorp Laren en de vele enthousiaste speciaalzaken van de Naarderstraat.

Kerkhof Laren webshop nu online

Kerkhof Laren webshop nu onlineKerkhof Laren heeft een 80-jarige historie en is daar trots op. Dat betekent niet dat het bedrijf niet met de tijd meegaat. Bewijs hiervan is de Kerkhof webwinkel.
Van de verschillende divisies vindt u hierin een greep uit het assortiment: deurkrukken, raamgreepjes, badkameraccessoires, schaatsen, tuingereedschap, tuinmeubelen enz. Winkelen vanuit uw stoel tegen gegarandeerd scherpe prijzen. Bovendien is kopen bij Kerkhof Laren veilig: de sterke organisatie van Kerkhof Laren staat er achter.
site map - privacy policy © 2014 Kerkhof