Home
KerkHof Laren - De Standaard Voorbij
Tuinmeubelen Hang- en Sluitwerk IJzerwaren (tuin) gereedschap Webshop
Home
Over Kerkhof Laren
Medewerkers
Contact en openingstijden
Tuinmeubelen
Barbecue
Buitenverlichting
Rizz Outdoor matten
Terrasverwarming
Hang- en Sluitwerk
Postkasten en brievenbussen
Badkamer(keuken) accessoires
Kluizen en brandkasten
IJzerwaren (tuin) gereedschap
Kerkhof  »  Over Kerkhof Laren

Over Kerkhof Laren

Genoeg redenen voor een bezoek aan Kerkhof Laren:

De LEUKSTE winkel van Nederland in het gezellige dorp Laren

De LEUKSTE winkel van Nederland in het gezellige dorp LarenCentraal gelegen in het midden van Nederland, op korte afstand van Amsterdam, Utrecht en Amersfoort vindt u in het gezellige brinkdorp Laren - de leukste winkel van Nederland - Kerkhof Laren B.V.

Vakbekwame, betrokken medewerkers staan voor u klaar.

Vakbekwame, betrokken medewerkers staan voor u klaar.De medewerkers, allen in hun eigen specialisme, staan voor u klaar om u te informeren over de kwaliteit en toepassing van de topmerken tuinmeubelen, het uitzonderlijke assortiment hang- en sluitwerk en alle andere producten, zoals b.v. terrasverwarming, barbecues, buitenkeukens en
(tuin-)gereedschappen.
Na uw aankoop bent u verzekerd van de verregaande en vakbekwame service van Kerkhof Laren.

Waarom mensen graag komen shoppen bij Kerkhof Laren.

Waarom mensen graag komen shoppen bij Kerkhof Laren.Alle producten - de tuinmeubelen, hang-en sluitwerk, badkameraccessoires, barbecues enz. - zijn overzichtelijk gepresenteerd in een pand met een zichtbaar rijke historie. Uit het gehele land komt men naar Kerkhof, omdat het assortiment, de service, maar ook de (door EIGEN PRODUCTIE) scherpe prijzen zeer aantrekkelijk zijn.

…n niet te vergeten het sfeervolle en unieke winkelaanbod van het dorp Laren en de vele enthousiaste speciaalzaken van de Naarderstraat.

Kerkhof Laren WEBSHOP nu online

Kerkhof Laren WEBSHOP nu onlineKerkhof Laren heeft een 80-jarige historie en is daar trots op. Dat betekent niet dat het bedrijf niet met de tijd meegaat. Bewijs hiervan is de Kerkhof webwinkel.
Van de verschillende divisies vindt u hierin een greep uit het assortiment: deurkrukken, raamgreepjes, badkameraccessoires, schaatsen, tuingereedschap, tuinmeubelen enz. Winkelen vanuit uw stoel tegen gegarandeerd scherpe prijzen. Bovendien is kopen bij Kerkhof Laren veilig: de sterke organisatie van Kerkhof Laren staat er achter.
Wat we echter wel blijven zeggen: persoonlijk contact is onze beste referentie!
site map - privacy policy © 2015 Kerkhof