Home
KerkHof Laren - De Standaard Voorbij
Tuinmeubelen Hang- en Sluitwerk IJzerwaren (tuin) gereedschap Webshop
Home
Over Kerkhof Laren
Contact en openingstijden
Tuinmeubelen
Barbecue
Buitenverlichting
Rizz Outdoor matten
Terrasverwarming
Bonaire terrasverwarming
Grandhall
Zeno tuinhaarden
Heaters en meer
Documentatie aanvraag
Hang- en Sluitwerk
Postkasten en brievenbussen
Badkamer(keuken) accessoires
Kluizen en brandkasten
IJzerwaren (tuin) gereedschap
Kerkhof  »  Terrasverwarming

Terrasverwarming en heaters

Wij leveren terrasverwarmers en patioheaters voor binnen en buiten. Voor verwarming op uw terras of patio slaagt u bij Kerkhof Laren.

BonAire elektrische terrasverwarming

BonAire elektrische terrasverwarmingDe BonAire elektrische terrasverwarming is leverbaar met afstandbediening. Deze verwarming zorgt voor een heel gelijkmatige en aangename warmte. Niet alleen op uw terras, maar ook in binnenruimtes waar reguliere verwarming ontbreekt of niet toereikend is, zoals b.v.garage, of wachtruimte. Geschikt voor zowel wand- als plafond- bevestiging. Door de subtiele vormgeving een aanwinst voor uw ex- čn interieur!
Lees Meer

Patioheater, elektrische terrasverwarming

Patioheater, elektrische terrasverwarmingDe patio heater is een veilige en energiebesparende warmtebron voor binnen en buiten. Ideaal om bij wat killer weer toch te genieten op het gezellige buitenterras. In combinatie met buitenkeuken of barbecue een goede manier om het seizoen behaaglijk te verlengen.
Lees Meer

Staande terrasverwarming/heaters

Staande terrasverwarming/heatersTerrasverwarming, ook wel heaters genoemd, is een onmisbaar comfort-element in het buitengenieten geworden. Omdat we het seizoen steeds meer willen verlengen, maar ook omdat ‘outdoorcooking’ "hot" is.
Lees Meer

Zeno tuinhaarden en houtopslag

Zeno tuinhaarden en houtopslagOm de zomeravonden te kunnen verlengen en tot ver in het najaar van het terrasleven te genieten zijn er de Zeno tuinhaarden.
Te leveren in diverse materiaalkleuren, waarvan de "old rust" de trend van het jaar is.
Lees Meer
site map - privacy policy © 2015 Kerkhof