Home
KerkHof Laren - De Standaard Voorbij
Tuinmeubelen Hang- en Sluitwerk IJzerwaren (tuin) gereedschap Webshop
Home
Over Kerkhof Laren
Contact en openingstijden
Tuinmeubelen
Najaars  SALE 2015
Eigen merken TopLine
Royal Botania
Dedon
Dala / Fedro
MU Lounge
Seashell
Lounge
Summerland
Barcelona
Tango / Panama
Seax
Swing / Nestrest
Orbit / Leaf
Tribeca
WA
Gloster
Borek
MANUTTI
Fuer a Dentro
Traditional Teak
Anton Damen
Fast
Cane Line
MAX & LUUK
Barlow Tyrie
Skagerak
Vincent Sheppard
Fatboy
EGO PARIS
HOUE
Borek Parasols
Tuuci Parasols
Glatz Parasols
Umbrosa parasols
Royal Botania parasols
Documentatie aanvraag
Barbecue
Buitenverlichting
Rizz Outdoor matten
Terrasverwarming
Hang- en Sluitwerk
Postkasten en brievenbussen
Badkamer(keuken) accessoires
Kluizen en brandkasten
IJzerwaren (tuin) gereedschap
Kerkhof  »  Tuinmeubelen  »  Dedon

Dedon luxe lounge tuinmeubelen

De Dedon tuinmeubelcollectie straalt pure luxe uit. Door gepassioneerde designers ontworpen en gemaakt van topkwaliteit draad.
"Eigen" draden en "eigen" vlechters, dus uniek. Het is niet voor niets dat Dedon de slogan hanteert: "Bestemd voor cliënten die geen genoegen nemen met subkwaliteit"

DALA / FREDO

DALA / FREDODe Dala collectie van Dedon is revolutionair binnen de tuinmeubelen. De meubelen zijn gemaakt van 100% gerecyceld materiaal dat met de hand gevlochten is op en door een aluminium frame. Het design is van Stephen Burks en heeft de aandacht getrokken op alle internationale designbeurzen. De Fedra is een speels relaxbedje, waar veel plezier aan beleefd kan worden.

SWING / NESTREST

SWING / NESTRESTDe Nestrest - een hoog staaltje van hedendaags design.
Dit ontwerp heeft niet veel uitleg nodig. De foto spreekt voor zich!
Nieuw dit jaar is de variant Swingrest, die ook opgehangen kan worden, maar eventueel ook staand -net als de Nestrest - prima te gebruiken is.
Lees Meer

BARCELONA

BARCELONADe klassieke en comfortabele lijn BARCELONA is tijdloos en weergaloos mooi. Volledig dubbel gevlochten met de originele en unieke Dedon draad.
Lees Meer

SUMMERLAND

SUMMERLANDDe nieuwe collectie SUMMERLAND van Richard Frinier is een combinatie van klassiek en modern. Door het gebruik van een platte moderne vlechtdraad is dit vriendelijk vormgegeven model geschikt voor zowel een strakke als een meer traditionele omgeving!
Lees Meer

TRIBECA

TRIBECADe technische innovatie, die nodig was om dit model te creëren, is voor u niet belangrijk. Het resultaat wel! Want dat is prachtig! TRIBECA.
Lees Meer

SEAX

SEAXDe Seax collectie is een schitterende nieuwe, tijdloze collectie en één van de eerste modellen van Dedon waar geen vlechtwerk in verwerkt is. De stoelen zijn handig opklapbaar, makkelijk te verplaatsen en mooi te combineren.

SEASHELL

SEASHELLDe retro serie SEASHELL is speels, verfijnd en zeer hedendaags.
Lees Meer

MU

MUElegantie en raffinement zijn eigenschappen die je kunt toekennen aan de lounge serie MU.
Het prachtige vlechtwerk en de verfijnde vormgeving vormen de basis waarmee de meest originele combinaties mogelijk zijn.
Lees Meer

LOUNGE

LOUNGEDedon is de uitvinder van het "outdoor loungen". De trendsetter heeft altijd een voorsprong. Prachtige kleuren en fraaie kussens bewijzen dat Dedon zorgt deze voorsprong te behouden.
Lees Meer

ORBIT / LEAF

ORBIT / LEAFHet succesvolle ontwerp ORBIT bestaat alweer 10 jaar! Het werd dus hoog tijd voor een uitbreiding: ORBIT XXL! Met nóg meer mensen tegelijk genieten van één comfortabel meubel. Deze Orbit XXL is alleen leverbaar in de kleur chalk met een taupe kap.
Lees Meer
DedonBanner
site map - privacy policy © 2015 Kerkhof