Museum wordt omgetoverd tot Boutique Hotel

Hotels zijn actueler dan ooit. We slapen er niet alleen in, maar we clubben er de nacht in, laten onze smaakpapillen strelen en komen tot rust in de spa. Op verschillende manieren proberen hotels een home away from home feeling op te wekken. Wat is het geheim? Een interieur dat aanvoelt als een perfect passend maatpak. Het hotel inspireert meer dan ooit voor ons eigen interieur. Het is daarom dat de tweede editie van Salon Residence in het teken staat van het boutique hotel. 

Het onlangs gerenoveerde museum Singer Laren zal de achtergrond zijn van deze vierdaagse hotelbeleving. In het kersverse theater zullen interviews en masterclasses plaatsvinden waar grote namen en jong talent hun kennis over interieur, kunst, design en fotografie zullen delen. Kerkhof Laren zal tijdens de Salon Residence zorgen voor een outdoor boutique experience in samenwerking met gerenommeerde tuinmeubelmerken.

Meer informatie: www.salonresidence.nl

De deelnemende interior designers zijn: Anne-Claire Winkelhagen, Brecht Murré, Decoration Empire, Eveline Interieur, Framework Studio, HIP Studio, Judith van Mourik, Kate Hume, Kees Marcelis, Linda Lagrand, RA Studio, Remy Meijers, Robert Kolenik, Roelfien Vos, Ruud van Oosterhoud, Stock Interiors, Studio Mariska Jagt, Wolterinck Design Studio.

Salon Residence