Vacature: Project-adviseur (M/V)

Met verfijnde ‘smaak’, expertise & gevoel voor design & topmerken, detailgericht als het gaat om hang & sluitwerk

Over Kerkhof

Kerkhof Laren B.V. is landelijk een bekend bedrijf (o.a. als VIPP partnerstore in NL) en één van de beeldbepalende bedrijven in Laren. Zij combineert ambachtelijke specialismen met top/design merken in de retail (winkelconcept) én houdt zich daarnaast projectmatig bezig met de verfijning en het vervolmaken op detailniveau van exclusieve woningbouw. Deze projecten passen volledig in de stijl van het beoogde bouwconcept van de opdrachtgever/klant. Dat vraagt zowel een scherp oog voor ‘stijlen’, techniek en materialen, als een deskundig ‘tailormade’ advies.

De markante buitengevel en het opschrift “Larensche IJzerwarenhandel” verwijzen naar een, inmiddels eeuw oude, historie. Kerkhof Laren is een familiebedrijf, staat borg voor klantgerichtheid en persoonlijke service en is uitgegroeid tot een mooi merk. Voor de Project Organisatie zijn wij, namens Kerkhof Laren, op zoek naar een full time professional voor de functie van: Project-adviseur hang- en sluitwerk.

Wat kan jij voor ons betekenen?

Na een boeiende inwerkperiode ben je bekend met het mooie ‘Kerkhof Laren’ en specifiek met de projectorganisatie, de productgroep hang- en sluitwerk en de exclusieve kring van opdrachtgevers/klanten. Je wordt project verantwoordelijk, van opstart (advies, vaststellen van de specificaties, calculatie en opdrachtbevestiging) tot en met de oplevering. Boven alles ben je onderdeel van het enthousiaste project- & verkoopteam en werk je samen om de klantbeleving zo optimaal mogelijk te laten zijn. Je doorloopt alle stappen (hands-on) die nodig zijn om een verkregen project optimaal te kunnen oppakken en leert ook van jouw collega’s. Je hebt intensief contact met de opdrachtgever (klant). Naast het geven van advies, communiceer je over de projectvoortgang en hou je de regie in de samenwerking met diverse andere bedrijven. En hoe sneller je zaken goed oppakt, hoe sneller je jouw eigen zelfstandigheid weet te pakken. Natuurlijk krijg je ook product trainingen zodat je stap voor stap alle merken (en specificaties) goed leert kennen en jouw expertise vormgeeft.

Gaandeweg jouw groei kom je meer en meer in contact met leveranciers, architecten, projectontwikkelaars en natuurlijk particuliere klanten. Ook op locatie! Iedereen beleeft jouw servicegerichte werkaanpak als positief. Het is in overeenstemming met het ‘high end’ serviceniveau van Kerkhof Laren.

De eisen

  • Een HBO werk- en denkniveau. Een kennistraject gecombineerd met vormgeving, techniek, interieur, design & ontwerp. Materiaalkennis en projectgericht werken is aanwezig in jouw werkervaring.
  • Minimaal 2 jaar werkervaring (maximaal 3ee loopbaanstap), liefst in een projectgerichte adviesrol, waarbij service en inhoudelijk advies belangrijke factoren zijn. Wellicht heb je gewerkt bij een (technische) toeleverancier (b-t-b) van A-merken, architect of interieurbedrijf. Affiniteit met afwerking van woningbouw op detailniveau (binnenhuisarchitectuur, design, hang & sluitwerk, e.d.) is erg handig.
  • Als je reeds wat kennis hebt van hang- en sluitwerk of materialenkennis bezit dan is dat mooi meegenomen. Natuurlijk is dit ook te leren.
  • Je kunt goed overweg met MS Office (Word, Excel, e.d.) en je werkt gestructureerd en planmatig.
  • Representatief, aanpakker en servicegericht met een sterk gevoel voor kwaliteit. Nederlandse taalbeheersing op ABN-niveau.
  • Woonachtig in de regio (Hilversum).

Ons aanbod

Een prachtige baan bij een uniek en warm familiebedrijf. Kerkhof Laren groeit en kijkt vooruit en wil graag met jou de toekomst ingaan. Als je goede ideeën hebt dan wordt daarnaar geluisterd. Een bewezen succesvol bedrijf waar een fysieke winkel, e-commerce én projectgericht werken een ultieme combinatie vormt. Wil je wellicht deze baan combineren met jouw ‘freelance’ werk? Dan is dat ook bespreekbaar. Een passend salaris hoort daar natuurlijk ook bij. Wil jij meebouwen aan de verdere toekomst van dit prachtige bedrijf? Kom dan nu aan boord en meld je aan!

Enthousiast?

Reageer dan met een korte motivatie en een CV per e-mail: rcs@baldrfrigg.com

Voor vragen kan je gerust contact opnemen met Rick Schram, externe recruiter voor Kerkhof Laren, via 06 – 51633211.

Je mag ook bellen met Nilleke van den Brink, eigenaar van Kerkhof Laren B.V. via 035 – 5395301